Hinnasto

Palvelut

Varauksen kesto sisältää ajallisesti hieronnan, vaatteiden vaihdon sekä rahastuksen.

Hieronta 30min

35€

Hieronta 45min

48€

Hieronta 60min

53€

Hieronta 90min

68€

Hieronta 120min

90€

Palvelutarjonta

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on pehmytkudoksia (lihasta) muokkaavaa käsittelyä, jossa käytetään monipuolisesti erilaisia hierontatekniikoita. Hierontaotteet voivat sisältää mm. mobilisointia, ravistelua, poikittais-/pitkittäissivelyä. Hieronnassa keskitytään lihasten käsittelyyn, mahdollisten kipujen sekä kiputilojen helpottamiseen ja kehon rentouttamiseen. Hieronta voi olla myös osa aktiivista kuntoutusta.

Dry Needling

Dry needling hoidossa neuloilla käsitellään suoraan trigger-pisteitä, jotka ovat lääketieteessä tunnettuja ja yleisiä lihas-sidekudosperäisten kipujen aiheuttajia. Trigger-pisteet ovat herkistyneitä lihaksen osia, joissa osa lihassyistä ovat jatkuvassa lihassupistuksessa. Pisteet tuntuvat kireinä ja arkoina lihasjuosteina tai pisteinä lihaksessa. Niihin saattaa liittyä lihasheijasteita, jotka ovat kauempana varsinaisesta aiheuttajasta. Pisteiden käsittely parantaa kudoksen hapetusta, vähentää tulehdusta, parantaa verenkiertoa ja vähentää paikallista lihasjännitystä.

Lihaskalvo-/fasciakäsittely

Faskia eli lihaskalvo on sidekudosta, joka ympäröi lihaksia ja muita kudoksia yhdistäen kaikki kehon osat toisiinsa jatkuvana kolmiulotteisena verkkona jalkapohjista päälaelle asti. Faskian tehtävänä on pitää keho kasassa ja tuottaa voimaa haluttuun suuntaan. Faskiakäsittelyssä keskitytään enemmän käsittelemään lihaksia ympäröiviä kalvoja, jänteitä sekä nivelsiteitä. Se voi tuntua normaalia hierontaa voimakkaammalta, mutta se avaa tehokkaasti ja nopeasti faskiaan tulleita kiinnikkeitä.

Kuivakuppaus

Kuivakuppauksen hoitovaikutus perustuu silikonisen kupin alipaineeseen, joka nostaa ihoa, ihonalaiskudoksia sekä pyrkii parantamaan lihaksen ja faskian liukua keskenään. Kuppeja voidaan joko pitää iholla paikallaan tai niitä voidaan liu'uttaa. Alipaine pyrkii saamaan ihonalaiskudoksiin tilaa jolloin mm. aineenvaihdunta, lymfakierto paranee. Samalla saadaan hieman tukkoisen oloinen lihas rentoutumaan kun lihasjännitys helpottuu. Pistekuppaus on erittäin vahva vaihtoehto esimerkiksi alaselän kipuihin silloin kun selkä tuntuu niin kipeältä ettei sitä halua hierottavan.

Purentaelimistön hieronta

Purentalihasten hieronnassa käsitellään kasvojen alue, purentalihakset poskien sisäpinnoilta sekä kaulan ja niska-hartiaseudun alue. Kasvojen alueella hieronta on hieman hellävaraisempaa kuin perinteinen hieronta. Osaan purentalihaksista ei pääse käsiksi kasvojen pinnalta, jolloin hieronta tapahtuu suun kautta. Poskien sisäpintojen hieronnan aikana hieroja käyttää kumihanskoja ja huolehtii hygieniasta tarkasti. Purentalihasten hieronta elvyttää kasvojen ja pään alueen lihasten toimintaa sekä lievittää niiden jäykkyyttä ja kipua. Hieronta parantaa lihasten aineenvaihduntaa, jolloin kuona-aineet lähtevät liikkeelle ja purentalihakset rentoutuvat vähitellen.

Nivelmobilisointi

Nivelten mobilisoinnissa nivelen liikkuvuutta parannetaan käyttämällä niveltä toistoliikkeillä ääriasennossaan ilman fysiologista liikelaajuutta ylittävää yksittäistä voimaimpulssia. Nivelten mobilisointi voi olla passiivista, terapeutin käsillään tekemää tai aktiivista, asiakkaan itsensä suorittamaa, jolloin terapeutti voi avustaa käsin lisäämällä tai vastustamalla liikettä. Niveleen kohdistuva mobilisaatio on suhteellisen hidasta liikuttamista tai venyttämistä, jonka potilas pystyy halutessaan estämään.

Maksutavat:

  • Korttimaksu
  • Käteinen
  • Epassi hyvinvointi
  • Smartum hierontaetu
  • Edenred hierontaetu

Varaus- ja peruutusehdot

Ajanvaraus tapahtuu ensisijaisesti nettivarauksen kautta, mutta aikoja voi kysellä myös puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta. 

Peruutuksen voit tehdä maksutta, kun varaamaasi palveluun on aikaa yli 12 tuntia.

Sen voit tehdä helposti sähköpostiisi tulleen varausvahvistusviestin peruutuslinkistä. Mikäli et pysty tekemään peruutusta linkin kautta, ota minuun yhteyttä puhelimitse (tekstiviesti/whatsapp) tai sähköpostitse. 

Sairaana hierontaan ei saa tulla joten jos sairastut niin peruthan aikasi heti. Näissä tapauksissa maksua ei peritä. Muissa tapauksissa kuten ajan unohtamisesta, peritään 100% peruuttamattomasta ajasta.

Varaamalla ajan nettivarauksesta, puhelimitse, sähköpostitse tai muun viestintäkanavan kautta, hyväksyt yllä esitetyt ehdot.

Varaa hieronta-aika

Luo kotisivut ilmaiseksi!